bodil fritt...

storsjöyran ha
inga inlägg på länge, va bra då kan mamma skriva  mycke. Ja jag la in 200 spänn på mobilen
för jag vill inte höra komentaren när jag ringer och inte får tag i fröken ääääää jag hadde inga pengar
så .....
Men jag kan ju garantera att mobil laddaren ligger väl under sängen den här resan!!!!!!!äääää
ja hadde så dåligt med ström.
vi får väl se .Hon kan ju också bli uppäten av storsjöodjuret. ja måste nog testa och ringa imorgon
si så där vid 8 tiden hahaha.

YRAN

nu ska jag dra på STORSJÖYRAN så nu blir de inge bloggande på svinlänge.

mamma la föresten in 200 kr på min mobil idag. kollade lite vresigt på mig som om jag va världens mest bortskämda unge. jag försökte förklara att de va totalt onödigt eftersom jag redan har 200 kr och gratis sms men icke,. hon skakade besviket på huvudet,. använd inte upp dom så fort nu sa hon....

jävla fan. JAG BEHÖVDE DOM INTE SÅ KALLA MIG FAN INTE BORTSKÄMD DU KUNDE JU FRÅGAT IAF....

14?

pappa - vem är han?
Bodil- em, en kille, ett år äldre bor väl där borta *försöker komma på bra saker om denne missanpassade stackars kille*
pappa - är han en tönt?
Bodil - haha,. ja. hur visste du de?
pappa - de syns ju att han är en tönt, jag brukade mobba sånna.
Bodil - HAHA
pappa - är du en tönt?
jag - va fan sa du sa du?
pappa - ja har du kompisar och så?.,. jag mena du har ju gummistövlar i skolan.


jag finner inga ord,. kan bara gapa. frågar mamma sen om hon iallafall gillar mig.
hon gör de.

jahaa

här försökte man va trevlig med sin morsa men icke! spela roll om man säger GARRRRRDEROOOOB eller gaberob då? sak samma enligt meeej! desutom trodde mamma att sovjet va världens största land. HAHA SOVJET? levde du ens då? HAHAHAHA

mitt barn,.det är något lurt!!!

Ja,,!,Undra vad hon är ute och fiskar i nu då. är det födelsedagen eller?
Det kan nog vara både födelsedag och julafton!!! för hon va jädrar i mej snäll när hon skrev om mamma.

Ja vet inte vad jag ska skriva om inlägget..men jag kan säga som så att när hon får sina utbrott och lägger fram alla det där fraserna så brukar jag tänka på att det var inte ängesedan som hon skrek med nappen i truten att "spjäääl sänga ska ut", trodde hon va stor lixom. kommer väl också ihåg när hon satt i diskhon och bada, trängde ner stjärten. alltid lika enveten och ilsken. men jag tror att hon fortfarande säger gaberoben... ha ha ha !




13. MIN MAMMA

Min mamma......em em,....ja....asså jag vette fan...

närå skoja. min mamma är den personen jag tar ut alla fula ord på. man blir lixom så less när man gått runt en hel dag och vart trevlig så kommer man hem och behöver bara skrika
ÄR DU DUUUUM I HELA HUVET ELLER FATTAR DU BARA TRÖGT, ÅHHHH FAN VA LESS JAG BLIR PÅ DEJ FEL Å LÅTA MEJ VVAAAA I FREEED OCH SLUTA LÄGG DEJ I FÖR FAN SKAFFA ETT LIV...
och då är de min älskade mamma som står där och tacksamt tar emot sin dotters vredesutbrott. innan hon tacklar ner mig pressar ner mig på golvet, spänner band om mina sprattlande ben och armar och pressar ner lite köttbullar och mos i munnen på mig, och snart så snart, sitter jag där suger på fingrarna och gurglar lite sött med mos runt hela munnen och stora hundvalpsögon som fortfarande är lite röda efter vredesutbrottet.
är pummsen trött? frågar mamma och bär in mig till sängen där jag somnar som en klubbad älgoxe och vaknar nästa dag, utvilad och glad traskar jag iväg... och så börjar allt om igen.

tacka min mamma för mitt goda uppförande!



MAMA!

12. MIN PAPPA

Min pappa och jag är stöpta i samma form, gutna i samma järn, köpta på samma ICA, vävda av samma ylle och hyvlade av samma planka. de märks. Vi har samma vredesutrott, beter oss lika omoget, lika uppkäftigt och lika kyrligt. Vi har samma humor (trots att pappa forstätter att skoja skoja skoja och skoja tills man grinar för man är så förbannad att han aldrig kan hålla käften och fatta att man har mensvärk att killar är dumma och så vidare.....)  vi tycker helt enktelt väldigt samma om saker...

Vi blir ofta osams pappsen och jag, meeeeeen jag är ju hans lilla prinsessa och han har ett stort behov av att göra mig belåten hehe. så för att freda efter ett bråk säger jag bara:
pappa jag måste kissa. och så måste pappa köra om alla femton lastbilar och husvagnar och fråga vid varje parkeringsficka om de är så bråttom att han måste stanna där, eller:
pappa kan du hämta mig, jag vill hem. och så måste han åka till liden för att ta en liten skogsväg som man måste köra skoter den sista biten och sen klättra över ett litet berg. eller:
pappa jag har långsamt. och då måste han stanna hemma från jobbet för att steka bacon och kolla på Miami inc med mig hela dagen fast han inte vill.. och sen är de fred,..



PAPA!

11. lata

idag är vi lata.

ja orkar inte tänka efter man jobbat, städat, tjatat,  handlat, diskat, gett hundarna mat, gett katten mat, gett djuren mat (de andra två djuren alltså), planerat, ringt viktiga samtal, plockat undan efter djuren. osv så inget smart blogg inlägg idag säger mamma.

Nä jag håller med, vilket slitsamt liv man har, he he. säger Bodil

10. snälla följ med...

Pappa är en sån töntig man som skämms så himla lätt som till exempel att handla själv. Då är man så illa tvungen att följa in på nån skit affär där man är den första kvinnliga besökaren sendan starten 1862. Men för ett tag sedan satte jag käppen i hjulet och tvärvägrade. men far min är inte dummare än han ser ut utan kom med de smarta förslaget att jag skulle få nånting från affären bara jag gjorde han sällskap så att han inte skulle skämmas

egentligen gå alla gubbar ensamma på gubbaffärer och alla som jobbar är män och de finns jättestora hyllor eller truckar att gömma sig bakom om de skulle vara så. Men pappa han skämms han och vill hellre gå med en blond tjej med kort klänning och högklackat som pratar högt och ramlar på affärens inredning....för de är ju mindre pinsamt

aja tillbaka till hans muta om att jag ska få saker, de är inte den lättaste uppgiften att shoppa på gubbaffärer ska jag säga. Men hittils har jag lyckats kamma hem ett par ficklampor från biltema, en rosa ryktborste från granngården, ett lås från bauhaus (nära på att tjata till mig en pool där men de sprack) och godis från byggmax. De var då ett jävla problem när vi kom till krauta. ganska easy affär egentligen eftersom dom har massa saker. MEN när jag bestämt mig att jag ville ha en sten (som jag noga planerat skulle ligga framför mitt hus så folk kunde trampa på den) så hitta vi inte stenhelvete i arkivet eller va fan man kallar ta själv lagret. förbannad blev jag och fråga vart dom lagt min sten.
Beställningsvara svara killen. BESTÄLLNINGVARA? skit...pappa gick och handlade en list eller nått. själv gick jag och tjura i bilen.

beställningsvara suger.



på shoppingrunda med min far:)


Varför?

Varför är jag indragen i detta. Jag är ju bara en mamma som ska laga mat, städa och sånt..
Men det blir så här när man har en unge som med sina stora rådjursögon blänger på en
som om det vore den sista dagen i livet.
och någe roligt ska man skriva också och fy. När jag kom hem till huset i dag så hadde bodil åkt till sundsvall , skönt tänkte jag då slipper jag skriva i den där bloggen  HA det sket sig när jag tittade på hallbänken
där låg en utförlig lista på hur man ska göra och fy igen och skriver jag inte idag så vrider hon huve av mig i morgon.
Men det kan ju finnas en fördel med de här också, jag kommer nog att delge en viss information som gör att läsarna
kan få sig ett skratt eller två.
jag ska nog fundera ut nåt!
ikväll slipper jag somna till dunket av Bodils rockreggy dunk dunk, kommer heller inte höra kylsåpsdörren öppnas,mack prassel så där vid elva tolv tiden, för det jäkligaste är när man ligger och hör när andra äter
så blir man själv SUGEN.
ja ja ! nu slutar jag för denna gång med mitt vanliga ord" mmmmm
"

9. två gånger

En gång berättade jag för min pappa att en kille på bussen eller i skolan eller vart de nu "ville ha mig" och pappa frågar då:

Hur vet du att han ville ha dej då?
jag svarar - Ja men han kollade MINST två gånger!! minst alltså, kan ha vart tre också.
pappa - och?
jag - jaa men kollar man två gånger eller mer så vill man ju nått (för visst gör man de, kollar en extra gång för att ge en hint. dom gör ju fan de i kärleksfilmer och allt ju!)
pappa - men äru dum eller. tror ni tjejer de?
jag - ja?
pappa - HAHAHAH, å herre gud....
jag - men vadå? va tänker killar då?
pappa - ja han kollade antagligen för att de satt en läskig liten tjej och glodde konstigt på han. man kollar väl hur många gånger man vill, de betyder inte ett skapandes dugg ju. HAHAH trodde du de.....HAHAHAH .... lurad! hahaha..


fortsatte pappa att småskratta hela dagen och mummlade, ojojoj tjejer lite tyst för sig själv mellan fnissnigarna.
själv satt jag och skämdes. Jäääävla killar som ger falska förhoppnigar, SLUTA GLOOOOO ska jag säga nästa gång, inte fan ska jag puta med läpparna eller viffta med ögonfransarna. nu har ni bränt  den chansen med ert falska gloande.

Öppen varning till alla kvinnor i detta land: VI har trott fel!!!! fienden gör de för att jävlas, nu måste vi komma på en hämdaktion!

8. mamma kommer!

WOHO, nu har jag visat den här skrivomakapären för mamma och nu  är hon delägre. (trots att den tönten tilla att hon absolut inte ville ha många läsare. NÄHÄ de va ju bra motivering, FEGIS)
i morgon kommer första inlägget från henne. Jag länktar efter lite mothugg. pappa däremot lär jag ju aldrig få med. tjurgubbe..

ja ja ingen neggo nu, när palnerna går som dom ska moaahhaha.

7. BRACEFACE

lite drygt två år har jag haft min förbannade tandställning. vi har gått igenom mycktet min ställning och jag. stått mot hårda ord, massa mat som fastnar, många förskräckta småbarn. Vi har hånglat, spytt och firat jul tillsammans men snart ska han ge sig av. SNYFFT. snart ska jag bara ha vanliga tråkiga tänder i käften.

Alla andra blir nog glada, pappa sa åt mig en gång att stänga truten för att jag förstörde familjen-framför-julgranen-kortet med mitt stålskrot och otaliga gånger har jag fått höra "åhh hoppas du får ta ut den innan du tar studenten" VA? säg om de där och jag biter dej med min stålkäft din elake jävel!....som att jag va ful i tandställning lixom.

aja nu har iaf bracen betämt sig för att stanna ett tag till. Häromdagen såg jag nått svart mellan tänderna. broccoli tänkte jag och började borsta. borsta. borsta. borsta. borsta. borsta. borsta MEN VA FANNN ÄRE FÖR SUPER BROCCOLI??? hettsade jag loss och tog en tandpetare. men pinnen gick bara rätt genom,..

jaha. hej gluggen. välkommen.




kolla vad glad jag är. jag och bracen

6. får jag fråga en sak?

Minst fyra gånger om dagen frågar min pappa om han "får fråga en sak" och så måste man förlara nått jobbigt som varför man lämnat en stor hög disk när diskmaskinen var tom eller varför man glömt stänga av spisen eller varför staketet är trasigt.

Och idag frågade pappa varför i helvete jag hade planterat en marijuanaplanta på baksidan.
jag nekade, protesterade och föreslog att de nog bara va mamma som tröttnat på Blend,. men pappa lyssnade icke. och som straff åt han den sista kakan som jag noga sparat för att knapra på real housewifes of NY klockan 21:00 på trean. buuuhu.
 

skit pappa!..men nu du gubbe har jag tagit plantan som beslag. jag ska odla den som mitt eget barn, sen ska jag hacka, mala, marinera eller balsamera den, eller vad man nu gör med en marijuanaplanta, sen ska jag sälja den för dyra pengar och köpa MASSSA MASSA kakor...så de så!


5. va sa du sa du?

Jag berättar högtidligt att jag blivit bjuden på "after work" med en kille jag knappt känner men att jag är otroligt hedrad och ser fram emot det eftersom han kunde valt vilken tjej som hälst i vår gamla gemenskapskrets. Men att jag inte är säker på saken men tänker spela kyrlig tills han frågar igen.

mamma ler och nickar och lägger sedan kommentaren - Men då får du fråga om du får sova hos han för jag jobbar dagen efter och tänker fan inte hämta dej!

MEN MAMMMMMA?! VA FAN SÄGER DU?!


4. Föräldrar thema?

kanske finns de förmånga tonårsförälder bloggar. kanske behövs de en tonårsföräldertonårings blogg?
vi provar, jag har trots allt mycket fakta att gå på.

Bodil - ska vi hitta på nått?
mamma -  hm
Bodil - men nått litet bara? köpa choklad och kolla på en film?
mamma - ...hmhmhm *skrattar med stängd mun*
Bodil - eller vi kan åka och bada
inget svar
Bodil - eller, fiska eller vandra i skogen och kolla på ett övergivet hus och grilla korv?
mamma - de finns inga.
Bodil - va?
mamma - ja,. va du nu sa
Bodil - men vi kan ha en kubbcup hos mormor och morfar då?
mamma - .........kollar på datan, skriver ut nått, skriver nått i en pärm går ut och röker går tillbaka till datan, skriver nått....... mummlar sedan - nää dom är i stan.
Bodil - jaha...
mamma andas in och jag ler så mina mungipor pressar upp kiderna mot ögonen så jag knappt kan se, nu äntligen ska hon säga nått vi kan hitta på tillsammans!!!!
mamma  - hur sparar jag den här pdf:en?

och så tillbringade vi ännu en söndag på skillda håll..


3. presentation



Det här är jag.
18 år (snart iaf)
arbetslös, lat,singel;);)  och...trevlig? säkert.
på nått sätt.
med en drink i högsta hugg? hehe kanske lite olämpligt men va fan jag va så blek på alla andra kort.
Nu går vi inte närmare på vem jag är, de kommer väl med tiden.


2. tema?

Man ska ha en röd linje när man bloggar antar jag, nått som det handlar om. ett tema?

förbaskat.

jag kommer inte på ett tema. har döpt den till ord som - kärlek, ungdom, mitt liv, sexy mama, bajs, dubbelbajs.... de gick åt skogen de där med tema. Men snart gråter jag, inte en jävel kommer ju läsa min förbannade blogg.

FÖRBASKAT

1. nu jävlar

nu ska jag blogga, bli som alla andra, följa strömmen som så många gånger förr, men ack! denna gång ska jag inte stoppa efter tre inlägg. jag ska hålla ut, gneta på och vara en stolt bloggägare.

ambitionen var död när den skapades (därav de en aning bittra namnet ) men glöden att skriva kom faktiskt tillbaka när jag läste jonas från min gamla praktikplats helt klart lysande blogg vill jag bli minst lika bra. de kommer knappast fungera men..
NU JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR!  skriker jag och peppar mig själv.

RSS 2.0